19-jarige autobestuurder ramt schuttingen aan de Napelstraat

Een 19-jarige autobestuurder heeft zondagavond omstreeks 21.15 uur een aanrijding veroorzaakt aan de Napelstraat. Volgens ooggetuigen reed deze verkeersduivel met gierende banden over de Washingtonstraat. Vanwege zijn snelheid verloor hij op een bepaald moment de controle over het stuur en botste hij tegen de schutting van twee bewoners. Beide bewoners hebben schade aan hun schutting overgehouden. Volgens de getuigen rook de adem van de bestuurder sterk naar alcohol, maar zij kunnen niet met stelligheid zeggen of de bestuurder wel of niet onder invloed van alcohol heeft gereden.

Een andere getuige, die deze bestuurder vanuit de Kwattaweg volgde, verklaarde dat deze jongeman wild over de weg reed. Hij haalde in een keer vier voertuigen in op de Kwattaweg en het eindresultaat was de aanrijding. Toen de politie van Munder ter plaatse arriveerde, verzette deze jongeman zich om met de ambulance mee te rijden. Hij kon niet behoorlijk op zijn benen staan, vanwege de verwondingen die hij had opgelopen. De politie heeft de autobestuurder toch nog met de ambulance meegestuurd voor behandeling, daar hij klaagde over pijn aan zijn linkerbeen. De getuigen maakten nog bij het vertrek van de ambulance de schertsende opmerking: “wie niet horen wil, moet voelen”! Het onderzoek in deze zaak is in handen van politie Munder.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: