Visserscollectief zegt lidmaatschap FSA op

Het Visserscollectief heeft haar lidmaatschap en bestuursfunctie bij de Federatie van Surinaamse Agrariërs (FSA) opgezegd.

In een schrijven stelt het collectief dat het meer dan duidelijk is geworden na een gesprek met de voorzitter van de FSA op woensdag 1 juli, waarbij het bestuur van het Visserscollectief openlijk is beledigd, dat het wederzijdse respect en vertrouwen geschaad is. Het Visserscollectief is tegen de kandidatuur van Prahlad Sewdien als minister van LVV, terwijl de FSA dat juist ondersteunt. “Helaas was ons betrokkenheid geruime tijd ook verwaarloosd in de federatie, waardoor wij zaken met betrekking tot onze sector zelf moesten aanpakken. Het blijkt nu overigens dat de kandidatuur van een bestuurslid van de FSA voor een ministerpost veel meer prioriteit geniet, waarin wij ons ook niet kunnen terug vinden. Wij hebben altijd, indien mogelijk, onze bijdrage geleverd aan de FSA sedert de oprichting en vormen van het bestuur en danken al onze collega’s, die op welk manier dan ook een bijdrage hebben geleverd in het behartigen van de belangen van onze sector”, aldus de brief aan  FSA-voorzitter Prahlad Sewdien.

De brief van het Visserscollectief is ondertekend door voorzitter Willem Mohamedhoesein en secretaris Mark Lall.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: