Torarica Resort opent weer

Persbericht 06 juli 2020

Torarica Resort weer open voor gasten!

Vol enthousiasme en hoopvol ingesteld, delen wij mee dat de deuren van Torarica Resort en Tangelo vanaf 06 juli 2020, weer open staan voor het publiek.

Volgens officiële berichtgeving van Vice President Ashwin Adhin op zondag 05 juli , geldt de avondklok vanaf 06 juli van 22:00 tot 05:00 uur, en mogen horecagelegenheden, die in overleg met het COVID19 managementteam de benodigde voorzorgsmaatregelen hebben getroffen, weer open voor het publiek.

De voorzorgsmaatregelen die de Torarica Group in samenwerking met het COVID-19 managementteam heeft getroffen, zijn ongewijzigd en zien er als volgt uit:

  • Temperatuur controle bij alle inkomende gasten.
  • Houden aan de 1,5 meter afstand met behulp van ‘afstand’ stickers op diverse locaties
  • Het aanpassen van de afstanden tussen tafels en zitplaatsen.
  • Minimaal fysiek contact tussen onze medewerkers en gasten door middel van online bestelmodules en mobiel bankieren.
  • Signs op en rondom het terrein met de nodige voorzorgsmaatregelen zoals het optimaal wassen en desinfecteren van de handen.

Wij herinneren jullie eraan dat wij in het kader van minimaal fysiek contact, onze gasten enkel van digitale menu’s zullen voorzien. Gasten krijgen toegang tot deze menu’s door de op verschillende strategische locaties geplaatste QR codes te scannen met hun mobiele apparaat. Voor wat betreft de openingstijden is het Pool Terras vooralsnog geopend van 06:00 tot 21:00 en Tangelo van 08:00 tot 21:00 uur. Voor wat betreft TorWellness zijn de aerobicsruimte en sauna vooralsnog gesloten, het zwembad en de overige faciliteiten zijn geopend van 08:00 tot 20:30 uur. Let wel, toegang tot de gym kan uitsluitend op afspraak en wordt beperkt tot een maximum van vijf personen tegelijk.

Nogmaals een woord van dank aan een ieder die ons in de afgelopen periode ondersteund heeft. Zonder deze onvoorwaardelijke en loyale steun van onze gasten, de autoriteiten, onze medewerkers en zakenpartners zouden wij deze uitdagende periode niet weten te overbruggen.

Met de heropening zullen wij alle nodige maatregelen blijven voortzetten om onze veiligheid en die van onze gasten te waarborgen.

Be safe!

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: