Echtpaar overvallen en mishandeld bij bloementent

Zes criminelen hebben maandagochtend een gewapende roofoverval gepleegd bij een bloementent aan de Lalarookhweg.

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de benadeelde samen met zijn echtgenote omstreeks 02.30 uur ter plaatse aanwezig was. Op een bepaald moment werd het echtpaar overmeesterd door zes gewapende criminelen. De daders maakten onder bedreiging van een wapen een geldbedrag groot US$ 3000,- Euro 2500,-en SRD 20.000,- buit. Behalve deze geldbedragen hebben de daders ook nog een vingerring van geel metaal, een mobiele telefoon en het voertuig van de benadeelde buitgemaakt. De politie heeft later op de ochtend het gestolen voertuig, een BMW, onbeheerd aangetroffen aan de Herman Steinbergstraat. 

De politie van Uitvlugt heeft de aangifte ter zake opgenomen en is doende de daders op te sporen.

Saskia Bandhan  

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: