Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met Coronavirus en lockdown is het namelijk zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels dit rubriek steeds een kijkje nemen wat er wordt gekookt in onze Surinaamse keuken.

Huize H had crispy worst

Huize T had Jonge bambuspruit met kip in kokosmelk

Huize L had Patat frinkandel en nuggets

Enkele gerechten waren dus   crispy worst, bambuspruit met kip in kokosmelk en Patat frinkandel, nuggets

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: