Definio Noordzee lanceert “Lobi Voor Su”

De zanger Definio Noordzee heeft zijn nieuwe clip genaamd “Lobi Voor Su” gelanceerd. In een interview met Dagblad Suriname zegt Noordzee dat het onderwerp van dit project is ons mooie Suriname. “De prachtige kleuren in ons midden zijn de bevolkingsgroepen en de verschillende gerechten die ik ook aanhaal in de teksten van mijn lied. Verder belicht ik ook onze prachtige natuur die vele ziekten kunnen genezen. Als artiest zijn mijn wensen dat dit project voor meer eenheid kan zorgen in Suriname. Dat we samen één vuist kunnen maken en dit land naar een hogere plek kunnen brengen. In de toekomst moet men dit project herkennen als een eenheid boost naar de Surinaamse gemeenschap. Eenheid en invloed hebben voor nu en later. Ik hoop dat dit een bemoediging mag zijn. Mijn dank aan God en een ieder die mee aan dit project heeft gewerkt. Clayton en ik zijn trotse Surinamers dus komen we nog met heel veel projecten. Blijf ons dus volgen op social media’, aldus Definio.

Op de vraag hoed het allemaal begon zegt Definio: “Op een dag was ik met mijn producer (Clayton Juel) bezig met een videoclip shoot van mij te waka pasi. Onderweg naar huis kwam ik met het idee om een Su poku te schrijven. Ik deelde het gelijk met hem, hij vond het een geweldig idee en maakte gelijk werk van. Hij gaf me bepaalde tips hoe het verder aan te pakken. Met zijn creativiteit maakte hij het idee tot een meesterstuk. Van het arrangement in de studio, het maken van de beat, het concept van de videoclip, en ten slotte het project laten zijn wat het nu is. Het is dus duidelijk dat dit project om en bij 70% alles door hem is gedaan. Dus mijn dank aan Clayton Juel die sinds dag één mijn music en video produceert” aldus de zanger. De videoclip is inmiddels te bekijken op sociale media en wordt ook flink verder gedeeld.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: