Winkelier zette geld in plastiek emmer op vuur

Een winkelier heeft afgelopen dinsdag 23 juni zich bij de politie aangemeld voor een verklaring. Hij had zijn verkoopopbrengsten en wel een bedrag van meer dan SRD 10.000 in een plastiek emmer bewaard.  Op een bepaald moment heeft hij de emmer met geld in een pot op vuur gezet. Hij wilde op deze manier het geld ontsmetten en Corona-vrij maken. Hij besefte op dat moment niet dat de plastiek emmer vanwege de hitte van het vuur zou smelten en het geld zou verbranden. Na enige tijd kreeg deze winkelier echt wel de schrik van zijn leven. Hij merkte dat de emmer was gesmolten en dat een deel van het geld was verbrand. De benadeelde is met het verbrand geld naar de Centrale Bank geweest om het nog te ruilen. De bank heeft de winkelier gevraagd om met een politieverklaring terug te komen. Deze winkelier is bijzonder bang voor het virus en probeerde op deze manier het virus te bestrijden.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: