Gregory Rusland positief getest, Chan Santokhi negatief

Toen Dagblad Suriname vanmorgen vroeg NPS voorzitter Gregory Rusland sprak, was hij zich nog nergens van bewust, en had ook nog alleen maar net het gerucht over de status van PL voorzitter Paul Somohardjo vernomen.

Inmiddels is bekend geworden dat Gregory Rusland, evenals partijtopper Jerrel Pawiroredjo, helaas positief getest is. Volgens bekomen informatie zijn alle toppers van de inkomende coalitie geswabd. Chan Santokhi, de vermoedelijke presidentskandidaat, werd negatief getest.

Binnen de partijen zijn inmiddels ook maatregelen getroffen om partijcentra te doen ontsmetten en om verdere verspreiding zoveel als mogelijk te voorkomen. Ook het DNA gebouw zal grondig aangepakt moeten worden. Ofschoon eerder gesteld werd dat de verkiezingen van de president en vice-president normaal zouden kunnen voortgaan, is hier nu enige onzekerheid over.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: