DNA vergadering verschoven naar vrijdag 3 juli (Updated)

Uit betrouwbare bron heeft Dagblad Suriname vernomen dat de DNA vergadering die gepland was voor donderdag 2 juli, verschoven zal moeten worden. Dit komt omdat directeur Veira van het bureau Nationale Veiligheid heeft aangegeven dat vanwege de recente besmettingen en het risico van covid-19 in het DNA gebouw, alles grondig ontsmet moet worden. Ook moet alles voor de volgende vergadering aangepast worden, zoals bijvoorbeeld de zitplaatsen, en dat kost allemaal tijd.

Daarnaast moeten alle DNA leden die nog niet getest zijn, nog opgeroepen worden om de test te ondergaan. Om deze redenen zal de volgende vergadering pas op vrijdag 3 juli kunnen plaatsvinden. Samen met de leiding van DNA zal dan alles eraan gedaan worden dat de faciliteiten covid-ready zijn. Zelfs als personen positief getest mochten zijn, kunnen voorzieningen getroffen worden om de vergadering normaal te laten plaatsvinden, zegt onze bron.

Ook Grun Dyari en de Olifant zullen minstens voor een dag sluiten om grondige beurten te ondergaan, is inmiddels aangegeven.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: