OBS niet benaderd door nieuwe coalitie voor hearing

De organisatie waarin de schoolvervoerders en NVB-vervoerders zijn gebundeld, de OBS, is bij de eerste ronde van de consultatiegesprekken niet benaderd door de nieuwe coalitie (VHP/Abop/NPS/PL). Dit wordt niet op prijs gesteld, zegt OBS aan Dagblad Suriname. Meer dan 80 maatschappelijke organisaties zijn reeds aangehoord. Het lag in de bedoeling om op deze manier verdere invulling te geven aan de doelstelling van de nieuwe coalitie om de transparantie te bevorderen en beleid te maken op basis van de noden van het volk. OBS kampt sinds de lockdown in maart met financiële problemen. Net als bij de particuliere bushouders heeft OBS ook geen cent aan lockdownvergoeding ontvangen van de overheid, terwijl de achterstanden zich verder opstapelen.

OBS hoopt alsnog uitgenodigd te worden voor een consultatiegesprek.

KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: