Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met Coronavirus en lockdown is het namelijk zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels dit rubriek steeds een kijkje nemen wat er wordt gekookt in onze Surinaamse keuken.

Huize V had het rijst met kousenband en tuna met aardappel.

In huize K  was het Tjauwmin.

Huize D had pom met gestoofde kip en kouseband met rijst op het menu.

Huize W had patat met salade, kip en saté en sausijsjes klaargemaakt.

Enkele gerechten waren dus:

Kouseband,  tuna met aardappel, Tjauwmin, pom gestoofd kip en kousenband, patat, salade, kip, sate en sausijsjes.

Khoesiaal P.

.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: