Waldi Phagoe over aankomend album

De baithakgana zanger Waldi Phagoe heeft onlangs nieuwe clips gelanceerd op sociale media. In een gesprek met Dagblad Suriname geeft hij dat zijn videoclips op YouTube te bekijken zijn en ook op zijn facebook. “Het gaat om Ustaad Waldi Phagoe presents in new style chapter 7. Dit album telt 09 songs waaronder de liederen “Pehli pehli baar” en “Khilade hume tjetak matak”. De officiële lancering hiervan moet nog plaatsvinden”.

In verband met de huidige covid-situatie geeft de artiest mee  dat het voor iedereen zwaar is om deze dagen thuis te blijven maar dat hij moeite doet om mensen te entertainen. “Het nummer “Khilade hume tjetak matak” is daarom op een komisch manier gedaan. Een jaar heb ik de tijd genomen om aan mezelf te werken en in een nieuw stijl naar buiten toe te treden. Ik wens voor alle artiesten en muziekgroepen dat zij alle ondersteuning krijgen” aldus Phagoe. De zanger is oprichter van muziekformatie The Star Melodies.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: