Buurtbewoners vragen aandacht voor slechte staat Mr. P. Chandishawweg

In gesprek met Dagblad Suriname zegt gekozen parlementariër Rajinder Debie dat de Mr. P. Chandishawweg in het district Saramacca in zeer slechte staat verkeert tot ergernis van de buurtbewoners.

De buurtbewoners zijn de situatie al zat. De weg, ook bekend als de Langadam, is ondanks dat er een aanbesteding is geweest nooit aangepakt. Tot 3 keer toe zijn er machines gebracht en is een start gemaakt met herstelwerkzaamheden, maar steeds is het gestopt. Vooral in de afgelopen weken met veel regenval is de situatie alleen maar verergerd. De weg wordt door zwaar transport aangedaan en lijdt veel schade hierdoor. Een mogelijke oplossing hiervoor is het stopzetten van zwaar verkeer in de regentijd en de grote moeilijk begaanbare delen van de weg op te vullen en of te bezanden. “De autoriteiten, de dc en het ministerie van OWT&C, moeten spoedig tot actie overgaan. Anders dreigt de weg totaal onbegaanbaar te worden”, aldus Debie. In het district Saramacca is Debie samen met Mahinder Jogi gekozen op de lijst van de VHP.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: