Momenteel in onze Surinaamse keuken!

In elk huishouden is het een dagelijkse vraag, wat koken we vandaag? Door de huidige situatie met Coronavirus en lockdown is het namelijk zo dat we veel meer thuis zijn. Er wordt dus extra aandacht besteed aan onze maaltijden. Voeding heeft een directe invloed op hoe wij ons voelen en hoe wij functioneren. Het geeft ons lichaam energie. De Surinaamse gerechten hebben allemaal ook hun bekendheid. Wij zullen middels dit rubriek steeds een kijkje nemen wat er wordt gekookt in onze Surinaamse keuken.

In huize N was het Berkat,

Huize R had het  Bamie,  pitjel kip klaargemakt.

Huize T was er  zoet- zure varken op het menu.

Huize V had een vegetarisch schotel met banaan, komkommer en veel meer.

Enkele gerechten waren dus: bamie,  pitjel kip, zoet-zure varken, vegetarisch schotel met banaan, komkommer

Khoesiaal P.

.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: