“Black Lives Matter” or All Lives Matter?

Elke actie heeft een gelijke en tegengestelde reactie volgens de 3de wet van Newton.

 “Black Lives Matter” – de woorden zijn absoluut waar en hebben een grote betekenis. Een ding dat zwarten, blanken, Latino’s, Aziaten en alle anderen gemeen hebben, is dat we allemaal naar Gods beeld en gelijkenis zijn geschapen (Genesis 1:27).

Geen huidskleur is meer of minder belangrijk voor Hem en elk leven is kostbaar in Zijn ogen. God heeft alle mensen van alle rassen geschapen en liefgehad. Hoewel de woorden “Black Lives Matter” waar zijn, is de realiteit dat ALL LIVES MATTER, niet slechts één ras of groep.

We hebben een vernieuwde manier van denken nodig. Het probleem is de manier waarop we denken, zoals een mens denkt zo is hij ook. Een gezonde en constructieve manier van denken levert een gezond lichaam, een gezond gezin en een gezonde natie op, met een gezonde werkomgeving met gezonde productie en progressie. Racisme en kastensysteem bouwen nooit noch versterkt een natie of volk op.

De mensheid moet elkaar zien als mensen die afhankelijk zijn van het welzijn van elkaar, voor de ontwikkeling van elkaar en als natie als geheel. Alle levens zijn belangrijk in Suriname, (zelfs de ongeboren foetus) en niet slechts één leven of groep. Geef daarom iedereen de kans om een ​​verandering aan te brengen en een verandering te zijn in deze natie. Mensen worden vernietigd door gebrek aan kennis. Maar ware kennis is macht om een ​​volk te bevrijden van toxine-ideologieën en om voor de waarheid te staan, want alleen de waarheid zal je vrijmaken.

Geef de heer Chan Santokhi (VHP) en zijn partners (ABOP, PL, NPS) de steun die nodig is om te laten tonen dat ALL LIVES MATTER en to MAKE SURINAME GREAT AGAIN !!              

Primum NON Nocere (doe eerst GEEN kwaad)

Dr. M. Raj Singh (Arts / ASCP, MD)

Stichter / Apostel van de Bevrijdingskerk van Jezus Christus

Stichter / Direkteur van de Duchenne Spier Dystrofie Stg.

Stichter / Direkteur van Kinderhuis Elim van de Heer

E-mail: [email protected]     27-6-2020

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: