Bezoek Kirpalani alleen met mondkap

Vijay Kirpalani geeft aan dat het bedrijf momenteel geen reactie geeft op de beslaglegging en de contravordering, die nu bij de rechter ligt om het beslag, dat is gelegd door de Doksenclub, weer te doen opheffen.

Het bedrijf is net als elk ander bedrijf nu ook in de strijd tegen het Coronavirus betrokken en vraagt aan alle klanten om een mondkap op te hebben en de handen voor het betreden van de handelszaak te laten reinigen. Er is ook gedacht aan de bescherming voor de kassiers. Het bedrijf houdt de regels van social distancing in acht en over het verbod van samenscholing van maximaal 5 personen geeft Kirpalani aan dat de samenleving niet ontwricht moet worden. “Mensen moeten ervoor zorgen dat hun handen ontsmet worden en dat zij voorzien zijn van een mondkap, terwijl ze zich ook aan de regels van social distancing houden. Het bedrijf neemt ook de lichaamstemperatuur op. En bij een hoge waarde worden mensen erop gewezen”, aldus Kirpalani.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: