Patna in rep en roer en publiek gaat voor boycot Bollywood sterren

Wijlen acteur Sushant Singh Rajput is momenteel een nog grotere ster geworden. In Patna, de hoofdstad van Bihar waar Rajput werd geboren heeft men gemeend om superster Salman Khan, filmmaker Karan Johar en actrice Alia Bhatt te boycotten. Jonge Rajput-fans marcheerden in Patna naar de kledingwinkel Being Human van Salman Khan (Salman bezit een keten van merkkledingwinkels in heel India) en dwongen de manager de winkel te sluiten. Een van de demonstranten Salil Mishra, een diehard fan van Sushant Singh Rajput, zei in een clip die viraal gaat zij niets zullen toestaan van Salman Khan in Bihar. De Being Human-kleding wordt in deze staat niet verkocht. Er komt geen film met Salman Khan in Bihar uit”. De woede tegen Salman Khan vloeit voort uit een oude video die viraal is gegaan en waarin Salman tijdens zijn ondervraging over het werken met Sushant Singh Rajput tegenvragen stelde: ‘Sushant wie?’ Bihar is ondergedompeld in een staat van meedogenloos verdriet en woede over de dood van Rajput die zijn leven op 34-jarige leeftijd zelf beëindigde, naar verluidt vanwege wat bekend is geworden als de ‘nepo(tisme) bende’ ‘in Mumbai. In Bihar ziet men Salman Khan als de belichaming van alles wat mis is met Bollywood en het leven nam van Sushant Singh Rajput. Het gebeuren in Patna is op d camera en de beelden worden massaal bekeken en gedeeld op sociale media.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: