Amit Sadh: “Sushant Singh Rajput gedenken voor het positieve dat hij deed”

Op 14 juni werd de natie geschokt door het nieuws van het overlijden van acteur Sushant Singh Rajput. Verschillende Bollywood acteurs brachten via hun sociale media hulde aan hem en uitten hun verdriet. Acteur Amit Sadh, die met Rajput werkte in zijn debuutfilm Kai Po Che, is van mening dat verdriet iets heel persoonlijks is en dat de manier waarop het wordt geuit voor  een ieder anders is.

In een interactie met een dagblad zei Amit Sadh dat dit niet het moment is voor dialoog en niet het moment voor provocerend gedrag. Sadh zei dat er te veel aandacht wordt besteed aan de negativiteit op sociale media. Hij zei dat zodra je het slechte begint te negeren, je niet hoeft te tweeten erover of iets hoeft te zeggen. Hij zei dat mensen deze platforms op een positieve manier moeten gebruiken.

De acteur zei verder dat dit niet het moment is voor debat en dialoog. Hij zei dat iemand weg is en dat je die persoon moet herinneren en respecteren door niets te zeggen, maar te rouwen en hem te gedenken voor zijn goede daden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: