Jagernath Lachmonstraat verwaarloosd

De Coronavrees in het land treft niet alleen mensen, maar ook bermen, trottoirs en lozingen die in de afgelopen weken behoorlijk zijn verwaarloosd.

Wie zich aan de Jagernath Lachmonstraat begeeft, merkt gelijk op dat de bermen en vooral de middenberm al geruime tijd niet is gemaaid en opgeruimd. Een voorbijganger vertelt aan de krant dat het schandalig is dat het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie langs dezelfde weg is gevestigd, maar dat deze verwaarlozing hen helemaal niet opvalt. “Zeker komt het omdat de NDP de verkiezingen heeft verloren en Chan zijn partijcentrum ook vlak hier is. Dan willen ze geen geld meer stoppen om de zaken te onderhouden”, zegt een 64-jarige man. Een vrouw vertelt dat ook in de binnenwegen veel bermen niet meer worden gemaaid, waardoor nu de bewoners van de omgeving de zaken zelf moeten onderhouden.

De verwaarlozing is ook sterk te zien nabij enkele begraafplaatsen langs deze weg.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: