Zakenman te bang om eigen leven te nemen, huurt moordenaars in om het voor hem te doen

Een zakenman uit Delhi, India, die in financiele prpblemen kwam te verkeren en zijn eigen leven wilde beëindigen, maar te bang was om het zelf te doen, huurde vier huurmoordenaars in om hem te vermoorden, zodat zijn familie een aanzienlijke verzekeringspolis kon krijgen.

De 40-jarige Gaurav Bansal voorzag voor zijn gezin door een rantsoenwinkel te runnen, maar omdat zijn zaak vanwege Covid-19 gesloten was, stond hij onder een enorme financiële druk. De slechte staat van zijn bedrijf had een tol geëist van de mentale toestand van de man, en hij werd in een diepe depressie gedompeld. Niet in staat om hoop te zien aan het einde van de tunnel, nam Bansal een persoonlijke lening van RS 6 lakh ($7.900) en was van plan om zichzelf te laten vermoorden. Hij was oorspronkelijk van plan om zijn eigen leven te beëindigen, maar kon de moed niet opbrengen om het te doen, dus nam hij contact op met vier andere mensen om het te doen tegen betaling.

Op 10 juni vond de politie het lichaam van Gaurav dat aan een boom in de buurt van het Najafgarh gebied in Delhi hing. Ze sloten onmiddellijk zelfmoord uit omdat zijn handen gebonden waren, dus werd er een moordzaak geregistreerd en begon er een onderzoek.

Tijdens het verhoor bekende de verdachte de moord en beweerde dat Gaurav hen ervan had overtuigd dat ze hem een plezier zouden doen, omdat hij wilde sterven en zijn familie zo het broodnodige verzekeringsgeld zou krijgen. Aanvankelijk was het de bedoeling hem neer te schieten, maar een wapenhandelaar weigerde een pistool aan de minderjarige te verkopen. Toen bracht Gaurav Bansal zelf naar verluidt een touw mee en stelde voor dat ze hem zouden ophangen. Hij betaalde hen Rs 90.000 ($1.200), die de vier onder elkaar verdeelden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: