Nieuwe bezoldigingsreeks BBS goedgekeurd

De raad van ministers heeft de nieuwe bezoldigingsreeks van de Bijstands- Beveiligingsdienst Suriname (BBS) goedgekeurd. Dit bevestigt waarnemend bondsvoorzitter G. Colour tegenover Dagblad Suriname. Vorige week en wel op maandag 15 juni is het bestuur officieel in kennis gesteld van deze goedkeuring en het wachten is nu op de bekrachtiging hiervan door de president. Naar zeggen van Colour ligt alles op dit moment in handen van de president. “Zo gauw de president het goedgekeurd document van zijn handtekening voorziet, des te sneller kan het proces worden afgehandeld.” Hij verwacht dat het personeel van de BBS in juli/augustus zijn nieuwe loonstrook tegemoet kan zien. “Wij hebben zaken al vanaf november 2018 aangekaart. Er was sindsdien sprake van over en weer schrijven naar het ministerie. Op een bepaald moment leek het erop dat het bestuur, althans een aantal ontevreden leden, van plan waren om het werk neer te leggen. Uiteindelijk zijn wij gestapt uit het Fiso en nu is het eindelijk zo ver dat wij kunnen uitkijken naar onze nieuwe loonstrook”, aldus de waarnemend bondsvoorzitter.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: