Dame steekt tuinman neer

De politie van Munder kreeg zondagmiddag een melding van een steekincident aan de Doewatrastraat. Een zekere dame D.C. heeft naar haar eigen verklaring het slachtoffer Rayen met een schaar verwond, omdat deze verdachte haar lastig viel. Volgens de dame heeft zij zich hevig verzet toen de man haar in een wurggreep hield. Om zich te verdedigen, heeft zij de man op een bepaald moment met een schaar bewerkt aan zijn borst en ook aan zijn linkerbovenarm en zijn rechterschouder. Toen de politie na de melding ter plaatse verscheen, had de verdachte de plaats reeds verlaten. In de nacht van zondag op maandag 22 juni en wel omstreeks 02.30 uur meldde dit slachtoffer zich aan bij de Spoedeisende Hulp. Het verplegend personeel schakelde de politie in. De verdachte heeft de politie een ander verhaal voorgehouden en wel dat de dame in kwestie zich vrijpostig tegenover hem gedroeg. Zij heeft hem later met een schaar bewerkt. Het slachtoffer verzocht de politie om de zaak niet verder uit te zoeken, omdat hij geen strafrechtelijke vervolging wenst. Hij verzocht de politie dan ook om de zaak hierbij de laten. De politie heeft de aangifte opgenomen en betrokkenen bij proces-verbaal gehoord.

Saskia Bandhan   

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: