VSB-voorzitter Renten tevreden met openstelling bedrijven

“Naam als HIT-minister zijn geruchten”

De versoepeling van de lockdown-maatregelen stemmen Bryan Renten, voorzitter van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB), tot tevredenheid. De voorzitter van de VSB wijst op de grote financiële problemen waarmee het bedrijfsleven kampt en dat de handhaving van de total lock down alleen maar voor een groter negatief spin-offeffect zou zorgen. Renten wijst ook op de verantwoordelijkheid die iedereen heeft in de strijd tegen het Coronavirus. De voorzitter van de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven vindt dat de samenleving zich ervan doordrongen moet zijn dat een gedisciplineerde houding tegenover het virus nodig is en hamert ook op de noodzaak van social distancing. Toch wijst Renten ook op de andere realiteit en dat is dat veel winkeliers en kleine ondernemers zonder inkomsten zitten.

Dat Renten momenteel in de wandelgangen genoemd wordt als mogelijke nieuwe minister van Handel, Industrie en Toerisme doet hij af als geruchten.

RB

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: