Ondernemer SRD 60.000 en Euro 10.000 lichter gemaakt

De politie van Latour kreeg zaterdagmorgen een melding van een diefstal uit een woning aan de Menckendamweg. In gesprek met Dagblad Suriname zegt de benadeelde dat hij op die bewuste morgen een melding kreeg dat in zijn woning op het vermeld adres was ingebroken. De ondernemer R.B. is na de melding naar zijn woning getogen en heeft alles gecontroleerd. Het huis was compleet overhoopgehaald. Omdat de ondernemer enkele werknemers moest betalen, heeft hij dan de mensen gevraagd om naar Menckendam te komen om gelijk daar te ontvangen. De ondernemer heeft in de tussentijd zijn woning die overhoop was gehaald, weer opgeruimd. Hij had SRD 60.000 en Euro 10.000 die hij aan de mensen moest betalen in de woonkamer in een kastje bewaard. Intussen waren de werknemers reeds gearriveerd. De eigenaar deed de woning op slot, niet wetende dat de dader(s) zich nog in de vliering bevond(en). Terwijl R.B. met de mensen sprak, zijn de daders uit de vliering gekomen en zijn ervandoor gegaan met het geld. Na een tijdje is de ondernemer het huis binnengekomen om het geld te halen voor de uitbetaling en tot zijn verbazing was het geld spoorloos. Volgens de benadeelde lagen de criminelen op de loer en toen zij de gelegenheid hebben gehad, zijn ze ervandoor gegaan met het geld via de achterdeur die niet op slot was. Het buitgemaakte geld moest worden uitbetaald aan de werknemers. De politie heeft de aangifte opgenomen en is doende de dader(s) ter zake op te sporen.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: