Nieuwe coalitie ziet mogelijk af van onderministers

Er komen mogelijk geen onderministers meer op de ministeries van Justitie & Politie (Juspol) en Onderwijs & Volksontwikkeling (Minov). Aanvankelijk zouden beide onderministersposten worden ingevuld door de VHP, terwijl Juspol naar de Abop zou gaan en Minov naar de NPS. Dagblad Suriname verneemt dat er binnen de nieuwe coalitie gevormd door de VHP, Abop, NPS en PL wederom gebrainstormd en gediscussieerd wordt over een herverdeling van het aantal bestaande ministeries. Er zouden ook verschillende zaken in orde gemaakt moeten worden om nieuwe ministeries in het leven te roepen. Naar wat de krant verneemt, worden de kaken wel stijf gehouden als het gaat om de benoeming van ministers. Intern zouden verschillende namen al zijn gevallen, maar niets is nog definitief.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: