Wat vindt u, de burger? Welke First Lady heeft in het recente verleden - of vervult vandaag - haar rol het beste en meest prominent vervuld?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Route van de Tour de France 2020

27 juni 2020 – 19 juli 2020 – Vanaf het zuiden van Frankrijk, zelf een ongewone gebeurtenis, is het kenmerkende van de Tour de France 2020 de opname van alle vijf de bergketens van het land, waarvan er drie, de Alpen, het Centraal Massief en de Pyreneeën, in de eerste acht dagen worden aangedaan.

Zelfs de individuele tijdrit op La Planche des Belles Filles, tegen het einde van de wedstrijd, zal de klimmers gunstig gezind zijn, terwijl de renners tegen de klok vechten om de gele trui te verdedigen of om een plaats op het podium te veroveren.

Wat vindt u, de burger? Welke First Lady heeft in het recente verleden - of vervult vandaag - haar rol het beste en meest prominent vervuld?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...
error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: