Politieambtenaren Nickerie krijgen elk slechts één mond-neusbedekking

De politieambtenaren van het rijstdistrict Nickerie hebben elk slechts één mond-neusbedekking ontvangen en hebben daarbij als advies meegekregen dat zij deze mond- neusbedekking steeds na gebruik moeten wassen en daarna hergebruiken. De politie is zeer teleurgesteld in deze handelwijze van de leiding van het korps. “Wij zetten ons leven op het spel en nu merken wij dat dit ons niet in dank wordt afgenomen. Wij doen ons werk vanuit de frontlinie, echter worden wij niet adequaat equipped voor wat betreft de bescherming van onze gezondheid”. 

“Regiocommandant West gevlucht uit regio”

De agenten verzamelen op het bureau geld om rum te kopen en zij maken zelf hun hand sanitizer. De politiefunctionarissen maken zich ernstig zorgen over hun gezinnen daar ook dit district reeds twee positieve gevallen heeft genoteerd.  Enkele weken voordat de positieve gevallen bekend werden, heeft de regiocommandant van West, Letitia Forster, haar ressort commandanten per Whatsapp doorgegeven dat zij en haar kabinet alleen op afroep beschikbaar zijn. “Zij zit thans in Paramaribo terwijl zij vanwege haar functie als regio-commandant, juist nu in haar regio aanwezig moest zijn en zeker niet dat zij uit Nickerie moest  vluchten”, aldus de ontevreden politieambtenaren die dag en nacht hun krachten geven aan de samenleving. 

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: