Sushant Singh Rajput overlijdt op 34-jarige leeftijd, geen zelfmoordbriefje gevonden in zijn flat in Mumbai

Bollywood verloor weer een acteur toen Sushant Singh Rajput zelfmoord pleegde in zijn woonplaats in Mumbai. Terwijl de industrie nog steeds met het overlijden van Irrfan Khan en Rishi Kapoor bezig is, heeft Bollywood nu weer een ander verlies te verwerken. Sushant was 34 jaar oud en was zeer geliefd om zijn optredens op het kleine scherm en in films. Volgens ANI pleegde Sushant Singh Rajput zelfmoord in zijn Bandra-residentie door zichzelf op zondag te verhangen, bevestigde Extra Commissaris van Politie Dr. Manoj Sharma. “Sushant Singh Rajput heeft zelfmoord gepleegd, Mumbai Politie doet onderzoek. De ,,politie heeft nog geen brief gevonden,” bovengenoemde DCP Pranay Ashok, woordvoerder Mumbai Politie. Meer details worden verwacht.

In een officiële verklaring, had het team van Sushant Singh Rajput’s gedeeld, ,,het pijnigt ons om te delen dat Sushant Singh Rajput niet meer met ons. We vragen zijn fans om hem in hun gedachten te houden en zijn leven en zijn werk te vieren zoals ze dat tot nu toe hebben gedaan. We vragen de media om ons te helpen onze privacy te behouden op dit moment van verdriet.”

Premier Narendra Modi rouwt ook om het verlies van de acteur.
Sushant Singh Rajput… een slimme jonge acteur die te snel weg is. Hij blonk uit op TV en in films. Zijn opkomst in de wereld van… https://t.co/1SGDaJ0TjW

— Narendra Modi (@narendramodi) 1592130740000

Zijn laatste release was ‘Chhichhore’, die in 2019 op de schermen verscheen. Hij romantiseerde Shraddha Kapoor in de film, die als een grote kaskraker aan de kassa tevoorschijn kwam. Het gerucht ging dat de acteur een relatie had met Rhea Chakravorty en het paar werd vaak gefotografeerd door de paparazzi in de stad. Sushant Singh Rajput verdiende enorme bekendheid met een TV show en maakte een succesvolle overgang naar films. Hij maakte zijn debuut in Bollywood met ‘Kai Po Che!’ in 2012 en leverde enorme hits als ‘PK’ en ‘Kedarnath’. Zijn grootste hit tot nu toe blijft ‘MS Dhoni: The Untold Story’, waarin hij de rol van India’s geliefde cricketer Dhoni vertolkt. Sushant was zeer geliefd voor zijn rol in de film, waarin hij Disha Patani en Kiara Advani romantiseerde. Op het professionele vlak was Sushant te zien in Mukesh Chhabra in de regie ‘Dil Bechara’ met Sanjana Sanghi. De film was een officiële remake van de Hollywood-hit ‘The Fault in Our Stars’.

Verschillende Bollywood-beroemdheden uitten hun verdriet op de sociale media. Een ontredderde Akshay Kumar had gepost: “Eerlijk gezegd heeft dit nieuws me geschokt en sprakeloos achtergelaten… Ik herinner me dat ik naar #SushantSinghRajput in Chhichhore keek en mijn vriend Sajid, de producent ervan, vertelde hoezeer ik van de film had genoten en wenste dat ik er deel van had uitgemaakt. Zo’n getalenteerde acteur…moge God kracht geven aan zijn familie.” Terwijl Richa Chadha had gepost, “Mijn handen trillen… weggerukt. Waarom maatje? Waarom? Verwoest. Te jong om te gaan… te jong… bel en praat als je je verdrietig voelt… alsjeblieft ! Alsjeblieft! We zijn er allemaal.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: