Ondanks gevaar Covid-19 in de drukte inkopen doen

Daags na de start van de total lockdown is de drukte bij sommige winkelzaken, die nog normaal hun deuren opengooien, nog steeds te merken. Zo ook het beeld gisteren bij Combe Markt aan de Grote Combeweg. Op de foto’s is te zien hoe mensen met volle winkelkarren de locatie verlaten, buiten nauwelijks de 2 meters sociale afstand in acht nemen en in sommige gevallen zonder mondkapje rondlopen. De winkelzaak echter verplicht de mensen wel om met een mondkapje de zaak te betreden. Hiervoor worden de handen gedesinfecteerd en wordt ook de temperatuur van de mensen gemeten. Opvallend genoeg wordt door de onderneming niet gevraagd naar een ID-kaart van de burgers om zo na te gaan of deze mensen gisteren wel of niet aan de beurt waren om hun boodschappen te doen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: