Ingi Pe betuigt spijt van zijn handelingen

De 41-jarige Marciano H. alias “Ingi Pe” heeft donderdag na zijn invrijheidstelling wederom een video gemaakt en op social media gepost.

Hij heeft in deze tweede video zijn verontschuldigingen aangeboden aan VHP voorzitter Chandrikapersad Santokhi, ABOB- voorzitter Ronny Brunswijk en Joel Martinus alias Bordo. Deze verdachte werd vrijdagavond, op 5 juni 2020, aangehouden door de politie en werd de volgende morgen in verzekering gesteld ter zake bedreiging met enig misdrijf tegen het leven gericht. Daags voor zijn aanhouding ging via de sociale media een filmpje van Marciano viraal waarin hij dreigde voornoemde politici en hun familie van kant te zullen maken. Hij zwaaide daarbij met een mes met de kennelijke bedoeling om kracht te zetten bij zijn bedreigingen.

Saskia Banhdan

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: