Collab “Pyaar Deewana” is resultaat van samenwerking tussen vier goede vrienden

Farshaad Ramdjan is een rising star, bekend van eerdere releases waaronder de meest recente Valentine Day release Hamesha en van verschillende optredens in Suriname. Hij staat gereed met het nieuwste collab “Pyaar Deewana”. De release hiervan staat gepland voor vrijdag 05 juni 18.00 Nederlandse tijd en 15.00u Surinaamse tijd.

In een interview met Dagblad Suriname geeft Farshaad het volgende mee, “Wat is er nou mooier dan vier goede vrienden die bij elkaar komen om een collab te realiseren? Elk een andere visie, innoverende ideeën, kortom, krachten die gebundeld worden. Ik hierbij namelijk samengewerkt met Dobstar a.k.a Robbert Panday en producer Jermaine Kalpoe van JerreStudio aan deze  music video, collab. Jermaine-JerreStudio, is naast muziek-producties ook bezig met het opzetten van een officiële recordlabel, “JerreStudio inc.” en is muzikant van Cocktail The Band. De eigenaar van General Graphics gevestigd te Amsterdam, Rinesh Ramgoelam is verantwoordelijk voor de artwork, flyers regisseren en filmen en editen van de videoclip. Roheed Kalpoe, de audio-engineer (opname/mix/master) moest nog ingeschakeld worden om het project officieel te kunnen starten. Omdat Jermaine, Rinesh en Roheed members zijn van Cocktail The Band en al jarenlang samen musiceren, was dit een project naar hun hart. We denken dat die broederlijke band ook terug te zien is in de beelden en terug te horen is in ons muziek”, aldus Farshaad.

Tijdens dit project hebben zij de eer gehad om gebruik te mogen maken van de expertise van Beta Kalpoe, manager van Cocktail The Band. Beta ziet al deze jongens, als zijn eigen zonen en voelde zich dan ook gevleid om het project van Farshaad vanaf de zijkant te mogen coachen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: