Werkzaamheden stembureau ANS in volle gang

In het Anthony Nesty Stadion wordt er vandaag hard gewerkt; de stemmen op DR/RR niveau van enkele stembureaus worden herteld, zoals stembureau 161 te Latour, maar tot tevredenheid van het aanwezige publiek wordt er overduidelijk hard gewerkt.

DC Nerkust, medewerkers van het hoofdstembureau, van het OKB, waarnemers en vertegenwoordigers van de politieke partijen zijn, de politie en publiek zijn er aanwezig, en er wordt in hoog tempo gewerkt aan de nodige (her)tellingen en invoerwerkzaamheden. De hoop en verwachting is dat dit allemaal vandaag nog wordt afgerond.

Overigens heeft vrijwel een ieder een mond/neuskapje op en lijken de vereiste covid-19 maatregelen redelijk in acht te worden genomen. De reguliere persconferentie van het Covid-19 team is vandaag om 15:00 uur, omdat de avondklok om 18:00 uur ingaat. Dat betekent ook dat na 18:00 niemand de ANS meer in of uit zal kunnen. Voor de aanwezigen kan het er dus een lange nacht gaan worden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: