Wereldreiziger Ricky Sewpersad feliciteert Suriname en doet oproep richtlijnen voor coronavirus te volgen

“Niet de VHP, de Hindostanen of dhr. Santokhi hebben gewonnen maar het zijn jullie Surinamers. Jullie hebben je stem laten horen. Met eenheid, ongeacht ras, kleur of geloof is het gelukt!”, vertelt Ricky Sewpersad op basis van de officieuze resultaten die naar buitem zijn gebracht. “Het kon gewoon niet verder hoe het ging. Een prachtig land als Suriname, helemaal vernietigd! Met pijn moesten we toezien hoe het slechter en slechter ging met Suriname. Gelukkig, met de wil van God en jullie goede inzet kan er nu na 10 jaren verandering in komen. De saamhorigheid die ik zag tussen alle bevolkingsgroepen (bij de VHP), laten we dat bevorderen. Wi na wan, wi na Sranangman! Met deze instelling kunnen wij veel bereiken. Laten we samen Suriname weer tot een grote hoogte brengen zodat we trotser kunnen zijn op ons geboorteland!” zegt Ricky.

“Wij rekenen op de nieuwe regering en vol enthousiasme gaan we een nieuw tijdperk tegemoet! Ook wil ik de mensen die zoveel nachten doorbrengen in NIS een hart onder de riem steken, respect voor jullie.

Veel mensen hebben door de verkiezingen de richtlijnen met betrekking tot het coronavirus verwaarloosd. De situatie in Suriname is nu zorgwekkend. Als genezen coronapatiënt weet ik wat deze ziekte inhoudt en daarom roep ik alle mensen in Suriname met klem op, houdt u zich alstublieft aan de richtlijnen. Ik hoop dat wij weer snel een voorbeeld voor de wereld kunnen zijn. Alleen samen kunnen we dit bereiken. Let goed op uzelf en uw naasten” aldus Ricky Sewpersad.

Ricky Sewpersad is te volgen via zijn facebook pagina “Never Stop Exploring “. Hij is een wereldreiziger die Suriname altijd positief promoot in de wereld. Momenteel reist hij niet vanwege de coronacrisis. Als alles goed gaat , zal Ricky in juli zijn reizen hervatten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: