Wajid Khan van het componistenduo Sajid-Wajid overlijdt als gevolg van COVID-19

Het dodelijke coronavirus heeft zich als een lopend vuurtje over de wereld verspreid. India zit sinds eind maart in lockdown om de verspreiding van het virus in te dammen. Ondertussen hebben verschillende beroemdheden gemeld dat ze hersteld zijn van COVID-19, waaronder zangeres Kanika Kapoor, acteur Kiran Kumar, actrice Zoa Morani, haar zusje.

Volgens het laatste nieuws is Wajid Khan van het componistenduo Sajid-Wajid overleden als gevolg van COVID-19.  Volgens bronnen had de componist al een bestaande aandoening voordat hij positief testte voor COVID-19. De familie moet het nieuws nog bevestigen.

Wajid Khan en Sajid Khan, muziek regisseursduo, zijn de zonen van Ustad Sharafat Ali Khan, een tabla-speler. Ze werkten voor het eerst samen voor Salman Khan’s Pyar Kiya To Darna Kya in 1998. Ze werkten onder andere als componisten voor Salman’s films zoals Hello Brother, Tumko Na Bhool Paayenge (2002), Tere Naam (2003), Garv (2004), Mujhse Shaadi Karogi (2004), Partner (2007), Hello (2008), God Tussi Great Ho (2008), Wanted (2009), Main Aur Mrs Khanna, (2009), Veer (2010), Dabangg (2010), en No Problem (2010).

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: