Na jaren weer Little Miss Caribbean Suriname verkiezing in de planning

De founder van de organisatie Miss & Mister Caribbean Suriname, Clarence Singoredjo, heeft wederom nieuws voor de entertainment- en modewereld. In een interview met Dagblad Suriname onthult Singoredjo dat na de eigen shows en komende projecten het management na serieuze overwegingen het initiatief heeft genomen om na jaren de Little Miss Caribbean Suriname verkiezing te plannen. “Het is een concept, heel speciaal ontworpen voor onze modieuze meisjes in de leeftijdscategorie van 6 tot en met 11 jaar. Met de beauty pageant zal de organisatie speciaal aandacht schenken aan jonge Surinaamse meisjes. Vanaf komende week zijn er inschrijvingen mogelijk voor de informatiedag op 06 juni. Voor aanmelden en meer informatie checkt u de pagina Little Miss Caribbean Suriname op sociale media”, zegt de Founder.

De organisatie is van plan om op diverse evenementen ook hun projecten te doen met de meisjes. Daarnaast zullen er trainingen worden verzorgd voor meer informatie aan de kinderen. Dit kan ook bijdragen tot hun verdere ontwikkeling en het is zeker ook belangrijk dat zij zichzelf beter leren kennen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: