Update: OKB geweerd uit ANS, trekt zich terug

Dagblad Suriname heeft daarnet vernomen dat het OKB zich terugtrekt, omdat hen de toegang tot de Anthony Nesty Sporthal ontzegd is geworden. 

De ondervoorzitter van het hoofdstembureau, Eric Grauwde heeft hen de toegang geweigerd, en vermoed wordt dat het te maken heeft met de afgekondigde Covid-19 code rood. Alle toezichthouders van het OKB gaan nu terug naar het kantoor van OKB, en alle stukken van het OKB zelf, zoals de turflijsten, worden ingeladen en terug vervoerd naar het OKB.

Intussen zijn de uitslagen van de ontbrekende 3 processen verbaal van stembureaus in Paramaribo nog steeds niet gepubliceerd door BiZa.

Update: inmiddels is de ANS afgesloten voor een ieder. De politiebeveiliging bij de Antony Nesty Sporthal heeft aan Dagblad Suriname aangegeven dat niemand het gebouw mag binnentreden. De personen die zich al binnen bevinden mogen daar blijven. Van buiten uit mag niemand naar binnen.


error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: