57 jarige man vermoedelijk door misdrijf overleden

Vanmorgen, vrijdag 29 mei 2020, is de 57-jarige meneer Mahinderkoemar Nanhoe door een familielid zwaargewond aangetroffen in een bergruimte op zijn woonadres aan de Javaweg. De politie ging ter plaatse voor het instellen van een onderzoek. Op de lokatie werd de heer Nanhoe aangetroffen met een ernstige verwonding aan het hoofd. De ambulance werd ingeschakeld. Toen die ter plaatse verscheen bleek de heer Nanhoe reeds overleden te zijn. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de heer Nanhoe vast. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het onzielde lichaam in beslag genomen door de politie. Het vermoeden bestaat dat de heer Nanhoe slachtoffer is van een misdrijf.

Nadere informatie volgt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: