38-jarige man vermoedelijk door levenspartner om het leven gebracht

Het ontzielde lichaam van de 38-jarige Sadath Hussain is op woensdagmiddag 27 mei langs de Oost-West verbinding, ter hoogte van kilometer 43 in het district Commewijne, ontdekt door buurtbewoners.
Uit het voorlopige politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Sadath, Hussain om het leven is gebracht. Zijn ontzielde lichaam vertoonde ettelijke steekverwondingen. Er is een uitgebrande autobus in de buurt van het lijk aangetroffen. De autobus werd bestuurd door het slachtoffer.
Op grond van feiten en omstandigheden bestaat het vermoeden dat de levenspartner van de heer Hussain hem om het leven heeft gebracht. Die man moet de Cubaanse nationaliteit bezitten. Hij wordt opgespoord door de politie.
Het ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie in beslag genomen door de politie. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek in deze strafzaak.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: