Strijden voor behoud van onze democratie

De lange wachttijd op de definitieve verkiezingsresultaten van 25 mei j.l. baart ons ernstige zorgen. Het is in het belang van onze totale samenleving dat het verkiezingsproces eerlijk en correct verloopt. De huidige ontwikkelingen hebben alles weg van ernstige pogingen van de regering Bouterse om te frauderen met de verkiezingsresultaten. Wij ondersteunen de gekozen partijen in hun strijd voor eerlijke uitkomsten. Wij doen daarom een dringend beroep op de instanties die het process moeten bewaken om nu in te grijpen. Voorts doen wij een dringende oproep naar alle maatschappelijke groeperingen om zodra het blijkt dat ons frauduleuze verkiezingsresultaten worden gepresenteerd, wij het totale land platgooien.

DA’91 Publiciteitsdienst

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: