VHP, ABOP, NPS, PL beleggen spoed persconferentie

De huidige oppositionele partijen hebben vanmorgen een spoedpersconferentie belegd in het NIS.

Daar is het Hoofdstembureau van Paramaribo ondergebracht. Gisterenavond is er commotie ontstaan nadat 2 dozen met PVs weggebracht zijn geworden door de politie naar het kantoor van de DC. De ABOP voorzitter was op dat moment ter plekke en vroeg aan de autoriteiten wat er aan de hand was. Volgens Brunswijk ontkende de DC dat er wat aan de hand was. Uiteindelijk kreeg hij toestemming om naar binnen te gaan.

Volgens Brunswijk waren de dozen open en lagen er PVs op de grond. Volgens hem zouden de PVs worden weggenomen. De oppositiepartijen stellen dat er zaken ernstig mislopen. Volgens Santokhi mogen de stemmen van het volk niet gestolen worden. De partijen roepen ook het OKB op om hard op te treden. Ook zullen er juridische stappen worden ondernomen.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: