Ode aan de onbaatzuchtige bewakers van onze democratie

En dan een moment van aandacht voor de speciale helden. Mensen die, ofschoon ze deelnamen aan de verkiezingen zonder misschien zetels te behalen, niet enkel al heel lang strijden voor recht, maar ook tijdens de tellingen onvermoeibaar, soms zonder eten of drinken en zeker heel weinig slaap namens en voor het Surinaamse volk in het NIS de tellingen van de stemmen bewaken.

Een speciaal woord van dank, namens de hele Surinaamse gemeenschap, aan Stephano “Pakittow” Biervliet (PRO), die van meet af aan niet weg te slaan was uit het NIS en elke kleine handeling live in de huiskamers bracht via facebook (soms met heel kleine oogjes van vermoeidheid), maar ook de mensen van DA’91, zoals Angelic del Castilho en de vele anderen die, niet voor zichzelf, maar voor u en voor mij, voor heel Suriname, ervoor waken dat deze verkiezingen tot een goed en vruchtbaar eind volbracht worden. “Big Up!”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: