Rectificatie vanuit BiZa

Paramaribo, 28 mei 2020.

Rectificatie hertelling stembureaus

Het ministerie van Binnenlandse Zaken moet nog van 64 stembureaus in Paramaribo de data uit het proces-verbaal voor de telling van de DNA-stemmen ontvangen. Zodra deze zijn ontvangen, zullen ze worden verwerkt in het programma waar de officieuze uitslag wordt gedeeld met de media, politieke organisaties en het OKB. Er is in een interview vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken, abusievelijk aangegeven dat de stemmen van nog 32 stembureaus moeten worden herteld. Dit is niet correct. Het hoofdstembureau van Paramaribo heeft vandaag de stemmen van stembureau 168 herteld en afgerond. Morgen worden de werkzaamheden voortgezet. Zodra het ministerie van Binnenlandse Zaken de informatie van het hoofdstembureau heeft ontvangen, zal die worden verwerkt op de speciale website voor de informele uitslag

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: