Politie stuit op wapens en grote hoeveelheid patronen

De politie van Brokopondo kreeg woensdag een melding betreffende vier gewapende Brazilianen, die nabij de aanmeerplaats van Afobaka waren gesignaleerd. Uit het onderzoek blijkt dat het viertal een bootsman had benaderd om ze te over te brengen naar een goudveld nabij de Brownsberg via het stuwmeer. Toen de gealarmeerde politie ter plaatse arriveerde, was de groep reeds vertrokken met achterlating van hun bagage. De politie heeft de achtergelaten goederen gecontroleerd en er werden twee wapens, waaronder een five shooter, een grote hoeveelheid jachtpatronen, vier spuitbussen gas, drie zwarte mutsen, een paar handschoenen en een flashlight aangetroffen. De sterke arm heeft al deze goederen in beslag genomen voor onderzoek. Het vermoeden bestaat dat de verdachten van plan waren een overval te plegen op een goudzoekerskamp. Het onderzoek duurt voort.

Saskia Bandhan 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: