Lydia Rodgers: “Stem bewust, je krijgt maar 1 keer de kans in 5 jaar!”

Lydia Rodgers

Lydia Rodgers, NPS-kandidaat-nummer 3 in Saramacca, roept eenieder op om bewust te gaan stemmen, daar de kans maar 1 keer om de 5 jaren komt. Rodgers zegt dat zij komt uit het onderwijsveld, waar zij sinds 1999 werkzaam is. “15 jaar lang heb ik gewerkt in mijn eigen resort. Nu ben ik lerares Aardrijkskunde op een middelbare school. Van kleins af is de NPS dichtbij mijn hart. De familie Rodgers is geen onbekende in de partij. Ik ben zelf actief sinds 2017. Ik heb gekozen voor de NPS, want ik voel me thuis binnen de partij. Waarden, normen disciplines staan hoog in de partij. De partij geeft jou de kans je mening te geven. Dat komt neer op democratisch zijn. Opbouwend kritiek wordt meegenomen. Ik heb het onderwijs nauw in het hart. Ik ben bekend met de problemen. Ik wil mij gaan inzetten voor speciaal beleid voor de drop-outs. Iedereen verdient betere kansen om zich te ontplooien en te ontwikkelen. Ook de drop-outs. Waarom verlaten ze en hoeveel wordt er gedaan voor ze?”, vraagt zij zich af.

“Ik geloof ook in de kracht van de vrouw. Ik ben opgevoed door een sterke vrouw in de afwezigheid van een vader, die vroeg overleed. Zij heeft ons geleerd dat als je iets wilt bereiken, je hard ervoor moet gaan. Goed inzetten. Scholing is belangrijk. Ik wil me sterk maken dat vrouwen de waardering krijgen. Landbouw is ook een belangrijke optie voor ontwikkeling. Binnen die sector moeten er meer onderzoeksmogelijkheden komen. Willen we meer bereiken, moeten we daarin investeren. Ik leef maar met 1 salaris. Het is me geleerd om goed om te gaan met geld. Als we moeten bezuinigen, moeten de parlementariërs het goede voorbeeld geven en ik ben voorstander van inleveren. Ik ben kandidaat-nummer 3 in Saramacca. Stem bewust, kies bewust en ga kritisch na. Je krijgt maar 1 keer de kans. Overweeg het goed! Stem op de NPS!”, aldus Rodgers.

SAM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: