Vermoedelijke schutter schietincident Meerzorg in beeld gebracht

De 35-jarige FRANCIS ANTHONY DE POOL is door de afdeling Kapitale Delicten in beeld gebracht als de vermoedelijke schutter van het schietincident op dinsdagavond 17 mei te Meerzorg, waarbij de 28-jarige Cubaan Leosbel Izquierdo Noriego van het leven werd beroofd.

Daarnaast heeft een Cubaanse vrouw ook een schotverwonding opgelopen en is een autobestuurder, onder bedreiging met een vuist vuurwapen, van zijn vrijheid beroofd, zeer waarschijnlijk ook door de verdachte voornoemd.

Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van de verdachte FRANCIS ANTHONY DE POOL wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten op de telefoonnummers 403645 of 403252, met het Command Center op het telefoonnummer 115 of met het dichtstbijzijnde politiebureau.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: