Adhin en Mansaram weggejaagd tijdens NDP-campagne

‘Unu lasi respeki gi eng! Unu kba nanga eng!’

Vicepresident Ashwin Adhin, lijsttrekker van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Wanica, blijkt maar steeds een bolwassing te incasseren van ontevreden burgers. Op social media, met name Facebook, gaat weer een video viraal, waarop de tweede burger van het land door enkele burgers van de betreffende buurt wordt weggejaagd. Niet duidelijk is waar het geval zich precies heeft afgespeeld, maar een vrouw laat in harde taal horen dat de vp van de locatie mag opdonderen, aangezien zij en de mensen aldaar het respect voor hem hebben verloren en daarom ook helemaal klaar zijn met Adhin. “Meki a hari eng tyari gwe! Unu lasi respeki gi eng! Unu kba nanga eng! Succes 25 mei! All the best in 2020! Un wai! Unu kmopo! Unu dribi!”, schreeuwde de vrouw richting Adhin en zijn NDP-delegatie. De bewoners van het gebied waren vermoedelijk verhit om de slechte situatie waarin de weg daar al jaren verkeert.

“Mi no wani unu”

“Mi no wani unu”, schreeuwde een andere vrouw. Op de achtergrond is wel een vlag van de Abop te zien, waardoor het vermoeden bestaat dat het hier om personen gaat, die nu de geel-zwarte partij wensen te ondersteunen. In de groep zat ook het overgelopen oud-VHP-assembleelid Sharmila Kalidien-Mansaram. Zij is niet lang terug vanuit de VHP overgestapt naar de paarse partij. Zij wordt vaker ingezet om pakketten uit te delen en de oranje partij als zogenaamde insider te bekritiseren. Adhin is opvallend genoeg gedurende het geheel moment kalm gebleven en hield de mensen rustig voor dat hij direct van de locatie weggaat.  Mansaram bleef met een zuur gezicht kijken naar de mensen. Enkele aanhangers uit zijn NDP-delegatie dienden de vrouwen wel af en toe van repliek.

Uitgejouwd tijdens Holi-viering

Het is niet de eerste keer dat Adhin is uitgejouwd. Adhin is in maart 2019 tijdens de Holi-viering op het sportveld van Kamal Dewaker (KD) in Wanica door een groep mannen uitgejouwd, terwijl hij een toespraak hield. De mannen scandeerden onder andere: “Gwe fu a podium! F*** you, f*** you! B**ler! Pe a moni deh!”. Achteraf reageerde de vp door te stellen dat de tegenpartij haar (kader)mensen heeft gestuurd, vijf zuiplappen, om de vp lastig te vallen tijdens zijn speech.

FR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: