Cubaanse man doodgeschoten te Meerzorg

Bij Toshi Markt aan de Oost-Westverbinding, naast het restaurant Steak House, heeft een man op twee personen, om tot nog toe onbekende reden, geschoten.

Het slachtoffer, een Cubaan, heeft fatale schotverwondingen aan zijn buik- en borststreek opgelopen met als gevolg dat hij ter plaatse het leven heeft gelaten. Een Cubaanse vrouw heeft een schampschot aan haar arm opgelopen. Zij is per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Volgens de politie verkeert zij buiten levensgevaar. Het vermoeden bestaat dat er ruzie is ontstaan tussen het latere slachtoffer en de verdachte welke uitmondde in een schietincident. De schutter haalde een vuistvuurwapen te voorschijn en schoot enkele keren gericht op de Cubaan. Hij was op slag dood. Na de daad verliet de schutter de plaats. Naderhand heeft hij zich aangemeld bij de politie van Meerzorg.

Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Het wapen is door de politie in beslag genomen. 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: