Uitslag Peiling 2: Op welke vrouwelijke kandidaat zou u wel willen stemmen op 25 mei 2020?

Ook wel een wetenswaardige peiling de afgelopen week was: op welke vrouwelijke kandidaat zou u wel willen stemmen op 25 mei 2020?

Politica Krishna Mathoera van de VHP was veruit de meest geliefde met 33%, dat zijn er 480 van de uitgebrachte 1453 stemmen. Toch wat ver daar achter volgde Maisha Neus van STREI! met 217 stemmen of 15%, Serena Essed van A20 met 189 stemmen of 13%, Patricia Etnel van de NPS met 12% of 174 stemmen. Een tiende van onze lezers zou op geen van de dames willen stemmen, en minder dan dat kozen voor de dames Simons van de NDP en del Castilho van DA’ 91. De overige drie dames konden helaas op minder dan 2% van het lezers-electoraat rekenen.

Blijf stemmen op www.dbsuriname.com., De stem van het Volk, want: uw stem telt!

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: