Moussi Issa bestaat 85 jaar

15 mei 2020 is tevens de geboortedag van de oprichter Moussi Issa, die reeds op jonge leeftijd de zaak naar zichzelf noemde. Dat was reeds een gedurfde stap vanwege de juiste uitspraak van de naam. Dankbaar werkt nu de derde generatie aan de voortzetting van het bedrijf. Isabel en Tanisha zwaaien er de scepter, met op de achtergrond hun vader Robert Issa en een vertrouwd team, dat al jaren meewerkt. Inder Oedjaghir en Martha Macnack zijn daar de trekker van.

Moussi Issa blijft een familiebedrijf, waarin eerder ook de kinderen van de oprichter hebben samengewerkt. Door de jaren heen is het bedrijf gegroeid van een stoffenzaak tot een “bigi winkri”, waar je in een gemoedelijke sfeer je inkopen kunt doen, méér dan stoffen alleen……

Het vriendelijk personeel staat klaar om de klant zich op zijn gemak te laten voelen en te assisteren waar zulks nodig is. Het assortiment is in de loop der jaren verder uitgebreid, waarbij je de “essentials” tegenkomt en nog zoveel moois. De motto is:  “Garantie voor betaalbare kwaliteit”.

Vanwege de financieel-economische crisis waarin wij verkeren en daarbij de gevolgen van het Covid-19 virus, is Mousi Issa momenteel niet in een hoerastemming. Echter hebben zij toch uit dankbaarheid gemeend in te leveren door de gemeenschap, hun klanten, enkele voordeelacties aan te bieden in de komende periode.

Zo zijn zij begonnen met een bigi yari actie van 25% op het geheel assortiment. Ze kunnen gevolgd worden op facebook voor verdere acties. Moussi Issa zal ook een bedrag vrijmaken om te doneren aan verschillende behoeftige instellingen. Tot slot wil Moussi Issa de gehele Surinaamse bevolking dankzeggen voor hun steeds getoonde attentie bij verschillende gelegenheden, leuk en minder leuk en voor hun keuze om te winkelen bij Moussi Issa.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: