Echtpaar Hasnoe- Karamat Ali gehuldigd voor goudenhuwelijk

Het echtpaar Hasnoe- Karamat Ali heeft gisteren in een feestelijke sfeer hun 50-jarig huwelijksjubileum mogen gedenken. Het goudenhuwelijk werd gevierd met kinderen en een bezoek van DC Nerkust. Op 15 mei 1970 te Jagtlust Commewijne zijn George Sadiek Hasnoe en Angela Karamat Ali in het huwelijk getreden. Echtgenoot George Sadiek Hasnoe zag het levenslicht op 27 april 1946 en heeft een gezegend leeftijd van 74 jaar. Echtgenote Angela Hasnoe- Karamat Ali werd geboren op 23 februari 1951 en heeft een gezegd leeftijd van 69 jaar. Het echtpaar heeft twee kinderen, een zoon en een dochter. Dc Nerkust heeft de gebruikelijke enveloppe en een bloemstuk overhandigd aan het echtpaar. Het echtpaar wordt ook gefeliciteerd namens de kinderen, zoon Milton Hasnoe en gezin, kleinkinderen Rashad en echtgenoot Haseena, Safar en achterkleinkinderen Amara en Zyan. Dochter, Shakira Nannekhan -Hasnoe en Steven Nanhekhan en kleinkinderen Zubayr, Djamaal en Nushrat. Een boodschap voor alle jongeren namens het echtpaar is “ heb vertrouwen in de Almachtige en je gezin en liefde voor elkaar, al zijn er soms tekortkomingen”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: